Perhevapailta työelämään
Webinaaritallenne

Perhevapaa on ainutlaatuista ja monella tapaa mullistavaa aikaa, myös työelämän suhteen. Lapsen syntymä saattaa muuttaa arvoja ja ajatuksia työstä radikaalistikin. Työhön paluuseen perhevapaan jälkeen liittyy usein monenlaisia epävarmuuksia ja huolia. Monet pienten lasten vanhemmat sanoittavat myös kokemusta siitä, miten yhtäkkiä ammatti-identiteetti ja usko omaan osaamiseen tuntuvat mystisesti kadonneen jonnekin lelukorin ja vaippavuoren kätköihin.

Tässä webinaarissa pohdimme, miten valmistautua työhön palaamiseen perhevapaan jälkeen, ja tehdä siitä hyvällä suunnittelulla helpompaa ja sujuvampaa. Miten työnantaja voisi tukea perhevapaalta palaavaa työntekijää? Mitä oikeuksia pienen lapsen vanhemmalla on, millaisin keinoin vanhemmat voivat yhteensovittaa työtä ja perhe-elämää? Webinaarissa ravistellaan myös käsitystä oman osaamisen katoamisesta ja kysytään, voiko asia olla jopa päinvastoin.

Kouluttajana Optimumin Anna Nieminen, joka on aiemmin työskennellyt uraohjaajana Perhevapaalta työelämään -valmennuksessa, ja äiti itsekin.

Pääset webinaaritallenteen pariin tästä!