Sujuva työllistyminen ja urataidot

Optimum Uravalmennus

Puolipäiväisten uravalmennuksiemme kattaus sisältää kaikki nykyaikaisen työnhaun keskeisimmät sisällöt ja asiantuntijoiden parhaat vinkit - teemoina muun muassa proaktiiviset työnhakutavat, piilotyöpaikat, LinkedIn, työnhaun asiakirjat, tekoälyn hyödyntäminen ja haastatteluihin valmistautuminen. Valmennukset toteutetaan uravalmentajien ja rekrytoinnin ammattilaisten vetäminä aktivoivina verkkokoulutuksina tai  lähitilaisuuksina Oulussa.

Valmennuskielenä on suomi tai englanti, ja koulutuksen räätälöidään korkeakoulutetuille työnhakijoille, joiden työnhakutaidot kaipaavat nykyaikaistamista ja jalostamista. Uravalmennukset sopivat erinomaisesti myös valmistumisvaiheen yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille.

Webinaarit

Urawebinaariemme teemoina ovat nykyaikaisen työnhaun ydinasiat ja keskeiset vinkit matkalle kohti unelmiesi työpaikkaa. Webinaarikirjastoamme laajennetaan koko Optimumin toimintakauden ajan, ja löydät sieltä myös aiempien hankkeidemme parhaita sisältöjä.

Tilaa Optimumin uutiskirje - saat tiedot tulevista tapahtumistamme aina ensimmäisten joukossa!

Optipedia

Optipedia on monipuolisista asiantuntijasisällöistä koostuva, asteittain rakentuva verkkoportaali proaktiivisen työnhaun ja urasuunnittelun ajankohtaisista teemoista. Portaali otetaan käyttöön alkuvuodesta 2024. Optipediasta löydät jatkuvasti päivittyvät sisältömme esimerkiksi CV-esimerkkeineen, vinkkilistauksineen ja webinaaritallenteineen.

Urasuunnittelu ja työnhakutaidot