Tervetuloa Optipediaan löydät verkkoportaalistamme parhaimmat vinkit ja välineet urapolkusi rakentamiseen kohti tavoitteitasi! Optipediaan on koottu kaikki webinaaritallenteemme, joita on tällä hetkellä yli 50. Käytössäsi on myös materiaalipankkimme, josta löydät kattavasti tietoa, tehtäväpapereita, malli-CV:itä, teemasivuja ja vinkkilistauksia urasuunnittelusi tueksi. Työelämäosaamisen vahvistamiseksi Optipedia tarjoaa määräajoin myös käyttöoikeuksia Eduhousen digitaitojen koulutuksiin. Portaali on suunniteltu erityisesti korkeakoulutetuille työnhakijoille, korkeakouluopiskelijoille sekä erilaisissa uramuutostilanteissa oleville. Työnantajille ja yrittäjille Optipedia tarjoaa välineitä muun muassa rekrytointiosaamisen vahvistamiseksi. Kuten kaikki palvelumme, myös Optipedia on sinulle maksuton.

Saat tunnukset näin: Ilmoittaudu Optimum-hankkeeseen Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja. Pyydä tämän jälkeen henkilökohtaiset kirjautumistunnuksesi Optipediaan osoitteesta ilmoittautumiset(a)optimumweb.fi. Mikäli olet jo aiemmin esimerkiksi jonkin koulutustilaisuutemme yhteydessä ilmoittautunut Eura2021:ssa Optimumin osallistujaksi, olemme jo rekisteröineet tietosi eikä ensimmäistä vaihetta ei tarvitse tehdä uudestaan pyydä vain tunnuksesi edellä mainitusta sähköpostiosoitteesta. Mikäli tunnuksia ei ala kuulumaan, hoksaathan tarkistaa myös roskapostikansiosi. Kirjaudu tunnuksillasi Optipediaan tämän sivun alaosassa.

Huomaathan, että palvelu on rajattu Pohjois-Suomen alueelle (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu, Keski-Pohjanmaa).


Skrollaa sivua ylöspäin löydät Optipedian esittelyn ja kirjautumisohjeistukset!

Intranet sivuja käyttääksesi sinun tulee kirjautua järjestelmään sisään. Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia tai olet unohtanut salasanan, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään.