Digitaidot, verkosto-osaaminen, urahyvinvointi

Digitaidot ja verkostot

Oletko ajan tasalla alati kehittyvien ohjelmistojen, etätyökalujen ja digialustojen maailmassa? Puolipäiväiset digi- ja etätaitojen kouluksemme tarjoavat kätevän asiantuntija-avun digiosaamiseen ja sen päivittämiseen. Koulutuksien aiheina ovat esimerkiksi tekoäly, keskeiset toimisto-ohjelmistot, palaverialustat ja pilvipalvelut.

Tuomme mukaan myös omien verkostojen merkityksen sekä työelämässä että työmarkkinoilla - niin verkostojen rakentamisen, ylläpitämisen kuin kehittämisenkin kannalta.

Huippuasiantuntijoiden vetämät digi-, etä- ja verkostotaitojen koulutukset järjestetään lähtökohtaisesti verkkomuotoisina, jolloin alueena on koko Pohjois-Suomi.

Työelämäosaaminen, digitaidot

Urahyvinvointi ja ammatillinen muutosketteryys

Riittääkö virta, jaksatko painaa? Urahyvinvoinnin sisällöistämme saat ajankohtaiset opit ja käytännön työkalut työelämän haasteisiin ja myllerryksiin, huomioiden myös uuden työn etsimisen ja alanvaihtojen tilanteet. Urahyvinvoinnin koulutukset ja vuorovaikutteiset tilaisuudet sopivat niin asiantuntijoille, työnhakijoille, esihenkilöille kuin pienyrittäjillekin. Valmennuksia järjestetään sekä verkkomuotoisesti että lähitilaisuuksina Oulussa

Webinaarit

Ajankohtaisiin työelämätaitoihin liittyviä koulutuksia järjestetään myös tiiviinä webinaareina, joiden aiheissa keskitytään esimerkiksi yksittäisiin digiohjelmistoihin, etätyötaitoihin ja urahyvinvoinnin teemoihin. Useimmista tiiviimmistä webinaareista löydät Optipedian verkkoportaalista (ks. alla) jatkossa myös tallenteen.

Tilaa Optimum uutiskirje - saat tiedot tulevista tapahtumistamme aina ensimmäisten joukossa!

Urahyvinvointi, koulutukset

Optipedia-verkkoportaali

Optipedia on monipuolisista asiantuntijasisällöistä koostuva, jatkuvasti laajentuva verkkoportaali nykyaikaisen työelämän ajankohtaisista sisällöistä niin työnhakijoille, työntekijöille, rekrytoijille kuin yrittäjillekin. Löydät sieltä otantaa myös työelämäosaamisen keskeisistä sisällöistämme.