Olet saanut omavalmentajaltasi linkin urasparraukseemme, tervetuloa!

Toimintaohjeet

  1. Ilmoittaudu Optimum-hankkeen osallistujaksi Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja

  2. Valitse aihe, josta haluat sparrauksen löydät aihevalikoimamme ja sisältökuvaukset tältä sivulta.

  3. Täytä sähköinen lomakkeemme sivun lopussa.

Valmista! Saat meiltä tapaamisajan ja lisäohjeistukset sähköpostiisi pian.

Sparrauksen sisältö

  • Ennakkoon katsottava webinaaritallenne (75 min) ja sinulle relevanttien kysymysten koostaminen sen pohjalta
  • Henkilökohtainen etätapaaminen asiantuntijamme kanssa (45 min)

Huomaathan, että Optimumin henkilökohtaiset urasparraukset on rajattu oululaisille korkeakoulutetuille, osana yhteistyötämme BusinessOulun kanssa. Palvelu tarjotaan suomeksi.

Urasparrauksen aihevalikoima

1. Piilotyöpaikkojen etsiminen ja hakeminen

Mistä piilotyöpaikkoja voi etsiä ja miten niitä haetaan? Mitä ovat konkreettiset askeleet piilotyöpaikan nappaamiseen? Miten lähestyt yritystä ja tarjoat heille osaamistasi?

2. Osaamisen kartoittaminen ja sanoittaminen

Oman osaamisen kirkastaminen ja osaajasanoituksen tiivistäminen tekee omasta työnhausta selkeämpää ja auttaa viestimään myös työnantajan suuntaan vetovoimaisella tavalla.

3. Uramuutostilanne ja ammatillinen välitilinpäätös

Oli uramuutostilanteesi iso tai pieni, omaa toimintaa ja työnhakuviestintää kirkastaa ammatilliseen välitilinpäätökseen liittyvä pohdinta – mitä kokemusta on kertynyt, mikä kiinnostaa jatkossa?

4. LinkedIn-profiili vakuuttavaksi

LinkedIn-profiilin optimointi kohta kohdalta: Mihin osioihin kannattaa erityisesti panostaa? Mitä eri osioihin laitetaan ja mitkä seikat parantavat löydettävyyttäsi?

5. Tehokas ja kohdennettu CV

Selkeän, vakuuttavan sekä osaamisesi ja persoonasi esiin tuovan CV:n laatiminen: Miten herätät rekrytoijan mielenkiinnon? Kuinka räätälöit CV:n haettavan paikan mukaan?

6. Osuva työhakemus

Millainen on toimiva, ytimekäs työhakemus, jossa motivaatiosi ja osaamisesi tulevat kohdennetusti esiin lukijaa puhuttelevalla tavalla?

7. Verkostoituminen aktiivisessa työnhaussa

Miten tehostat omaa työnhakuasi, erotut persoonallasi sekä lähestyt rohkeasti ammatillisesti kiinnostavia verkostoja, työnantajia ja rekrytoijia?

8. Työhaastatteluun valmistautuminen

Miten valmistaudut työhaastatteluun ja toimit itse tilanteessa?  Mitä haastattelun jälkeen? Miten osoitat motivaatiosi ja sopivuutesi tehtävään jokaisessa vaiheessa?


Kuvavarmenne

Kuvavarmenne