Optimumin tallenteet ja materiaalit

Tervetuloa Optimumin materiaalien ja webinaaritallenteiden pariin! Täältä löydät kattavasti tietoa ja tehtäviä urasuunnittelun, nykyaikaisen työnhaun ja työelämän eri teemoista. Sisällöt on suunniteltu erityisesti korkeakoulutetuille työnhakijoille, korkeakouluopiskelijoille ja erilaisissa uramuutostilanteissa oleville.


Ota haltuun tieto- ja materiaalipankkimme, johon on koottu nykyaikaisen työnhaun olennaisimpia sisältöjä viiden eri moduulin alle. Ladattavissa on runsaasti myös tehtäväpapereita, listauksia ja seurantataulukoita. Materiaalipankin osiot on jaettu viiteen teemaan: 1) Proaktiivinen työnhaku, 2) Oma osaaminen ja urapolku, 3) LinkedIn ja some työnhaussa, 4) Työnhaun asiakirjat sekä 5) Haastattelusta työsuhteeseen.


Optimum tuottaa monipuolista, ajankohtaista ja helposti käytettävää asiantuntijasisältöä mm. webinaarien muodossa. Aiheina ovat sekä nykyaikaisen työnhaun ydinasiat että muut uraan, rekrytointiin ja työelämään liittyvät teemat. Hyödynnä yli 50 webinaarin tallenteet - voit katsella niitä milloin ja mistä tahansa. Tarjonta päivittyy ja laajenee jatkuvasti hankkeen edetessä!