Rekrytointi ja työnantajabrändi LinkedInissä
Optimum Rekryvalmennus
Torstai 23.5. klo 12.30–15.30 / Verkkokoulutus Pohjois-Suomen alueelle
 
LinkedIn on sementoinut asemansa oletusarvoiseksi kanavaksi korkeakoulutettujen ja erityisesti asiantuntijatason tehtävissä toimivien osaajien rekrytoimisessa. LinkedIn on paitsi kätevä, myös kustannustehokas apu uusien osaajien löytämisessä.
 
Tässä koulutuksessa käymme yksityiskohtaisesti läpi, miten LinkedInissä löytää potentiaalisia ammattilaisia, ja miten palvelun kautta kannattaa rekrytoida. Kuinka saat enemmän tehoja irti rekrytointi-ilmoituksista? Miten ilmoittelet yrityksesi työpaikoista ilmaiseksi usealla eri tavalla? Perehdymme myös siihen, miten kontaktoit kiinnostavia osaajia sekä täysin ilmaiseksi että maksullisesti.
 
Näiden lisäksi käymme läpi yritysprofiilien hallintaa ja hyödyntämistä rekrytoinnissa, Life-osiota, Showcase-sivuja, Recruiter-kuvaraamin käyttöä, mainonnan vaihtoehtoja sekä työntekijälähettilyyden jalkauttamista rekrytoinnissa. Tarkastelemme kaikkia näitä myös vetävän työnantajabrändin luomisen kannalta.
 
Kouluttajana Suomen johtava LinkedIn-ekspertti Tom Laine, HC Services.


Ilmoittautuaksesi mukaan toimi näin:

1. Ilmoittaudu Optimum-hankkeeseen Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja

Hankkeeseen ilmoittautuminen on tarpeen vain ensimmäisellä kerralla ja kun se on tehty, voit jatkossa ilmoittautua kaikkiin sinua kiinnostaviin Optimumin tilaisuuksiin – eli siirtyä suoraan vaiheeseen 2.
 
2. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta linkistä.
 
Kun kumpikin vaihe on hoidossa, saat meiltä liittymislinkin ennen tilaisuutta! Jos linkkiä ei kuulu, hoksaathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.
 
Ilmoittautuminen käynnissä, klikkaa tästä!