Keinoäly työnhaun tukena
Optimum Digikoulutus
Keskiviikko 22.5. klo 12.30–15.30 / Verkkokoulutus Pohjois-Suomen alueelle

Keinoälyn hyödyntämisestä on tulossa työelämätaito, johon meistä jokaisen on hyvä tutustua. Oletko kiinnostunut tekoälyn tarjoamista monipuolisista hyödyistä urasuunnittelussa ja työnhaussa? Parhaimmillaan se on sinulle omaa työtäsi helpottava sihteeri ja muusa. Se auttaa sinua myös välttämään yleisimmät työnhaun ja osaamisen sanoittamisen sudenkuopat, sekä hakemaan analyyttistä tietoa yrityksistä, niiden työpaikoista ja tehtävistä.

Tässä koulutuksessa saat yleiskuvan siitä, miten tekoäly taipuu työnhakuavuksi. Teemme katsauksen sekä ChatGPT:n, Microsoft Copilotin että Geminin käyttämiseen. Pohdimme muun muassa, miten omaa osaamissanoitusta voi nivoa analysoituun työnantajadataan. Saat myös käytännön vinkkejä, miten keinoälyä on mahdollista hyödyntää työhakemuksen ja CV:n kohdentamisessa haettavaan paikkaan. Saat konkreettisia esimerkkejä hyvistä komennoista, tekoälylle esitettävistä kysymyksistä ja keinoälyn monipuolisista käyttömahdollisuuksista ylipäätäänkin.  

Valmennuksen asiantuntijana IT- ja työelämätaitojen kouluttaja Jani Kaikkonen, Arffman Finland.


Ilmoittautuaksesi mukaan toimi näin:

1. Ilmoittaudu Optimum-hankkeeseen Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja

Hankkeeseen ilmoittautuminen on tarpeen vain ensimmäisellä kerralla ja kun se on tehty, voit jatkossa ilmoittautua kaikkiin sinua kiinnostaviin Optimumin tilaisuuksiin – eli siirtyä suoraan vaiheeseen 2.
 
2. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta linkistä.
 
Kun kumpikin vaihe on hoidossa, saat meiltä liittymislinkin ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen käynnissä, klikkaa tästä!