LinkedInin optimointi työnhakukäyttöön
Optimum Uravalmennus
Torstai 16.5. klo 12.30–15.30 / Verkkokoulutus Pohjois-Suomen alueelle

LinkedIn on paitsi osaajatietokanta, myös oleellinen osa tuloksekasta työnhakua. Hyödynnä LinkedInin voima panostamalla sähköiseen käyntikorttiisi verkossa ja tule rekrytoijan nappaamaksi tässä työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamispaikassa nro 1!

Tässä koulutuksessa opit hyödyntämään LinkedIniä monipuolisesti ja johdonmukaisesti uutta työtä etsiessäsi. Perehdymme lukuisten, eri alojen esimerkkien kautta siihen, kuinka voit profiloitua ammatillisesti. Pohdimme myös, millaisella aktiivisuudella ja sisällöillä voit rakentaa ammatillista brändiäsi. Käymme läpi asiantuntijuutta korostavan profiilin rakentamista ja optimointia kohta kohdalta. Lisäksi perehdymme LinkedInin erilaisiin työnhakutapoihin, verkostoitumiseen sekä työnhaun kannalta olennaisimpiin ryhmiin ja niissä toimimiseen. Luvassa on myös katsaus LinkedInin uusimpiin ominaisuuksiin.

Jotta saat parhaat hyödyn teemapäivästä, luo LinkedIn-profiili etukäteen mahdollisimman valmiiksi.

Valmennuksen asiantuntijana Suomen johtava LinkedIn-ekspertti Tom Laine, HC Services.


Ilmoittautuaksesi mukaan toimi näin:

1. Ilmoittaudu Optimum-hankkeeseen Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja

Hankkeeseen ilmoittautuminen on tarpeen vain ensimmäisellä kerralla ja kun se on tehty, voit jatkossa ilmoittautua kaikkiin sinua kiinnostaviin Optimumin tilaisuuksiin – eli siirtyä suoraan vaiheeseen 2.
 
2. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta linkistä.
 
Kun kumpikin vaihe on hoidossa, saat meiltä liittymislinkin ennen tilaisuutta! Jos linkkiä ei kuulu, hoksaathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.
 
Ilmoittautuminen käynnissä, klikkaa tästä!