Erotu eduksesi haastattelussa 11.12.2023

Erotu eduksesi haastattelussa
Optimum Uravalmennus
Maanantai 11.12. klo 12.30–15.30 / Verkkokoulutus Pohjois-Suomen alueelle

Jokaisen rekrytoinnin loppusuoralla on luvassa merkittävin ja jännittävinkin osuus: työhaastattelu. Se on paikkasi loistaa – tai jäädä sittenkin lopulta niukasti ilman tavoittelemaasi tehtävää. Koko hakuprosessin ratkaisevaan haastatteluun kannattaa siis todellakin panostaa. Mutta miten?

Tässä koulutuksessa pohdimme, millä eri tavoilla haastatteluun voi valmistautua. Edelleenkin avainasemassa on osaamisesi, työpersoonasi ja motivaatiosi osuttaminen rekrytoijan tarpeisiin. Miten valmistaudut, ja miten toimit itse haastattelutilanteessa? Teemme katsauksen myös haastattelun eri muotoihin ja niissä vakuuttamiseen. Pohdimme yleisimpiä ja haastaviakin haastattelukysymyksiä sekä mahdollisia sudenkuoppia. Mitä itse kysyt haastattelijalta, jos sellainen tilaisuus aukeaa? Osaatko konkretisoida osaamisesi käytännön esimerkein? Mitä tapahtuu haastattelun jälkeen?

Koulutuksen asiantuntijana yhteyspäällikkö Minna Kotilainen, Arffman Finland.


Ilmoittautuaksesi mukaan toimi näin:

1. Ilmoittaudu Optimum-hankkeeseen Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja

Hankkeeseen ilmoittautuminen on tarpeen vain ensimmäisellä kerralla ja kun se on tehty, voit jatkossa ilmoittautua kaikkiin sinua kiinnostaviin Optimumin tilaisuuksiin – eli siirtyä suoraan vaiheeseen 2.
 
2. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta linkistä.
 
Kun kumpikin vaihe on hoidossa, saat meiltä liittymislinkin ennen tilaisuutta! Jos linkkiä ei kuulu, hoksaathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.
 
Ilmoittautuminen päättynyt.