Onnistunut rekrytointi - Parhaat osaajat taloon

Onnistunut rekrytointi – Parhaat osaajat taloon
Optimum Rekryvalmennus
Torstai 7.12. klo 12.30-15.30 / Verkkokoulutus Pohjois-Suomen alueelle

Mitä kaikkea on hyvä huomioida, kun taloon on tarvetta rekrytoida uusia tekijöitä? Tässä koulutuksessa perehdymme osaamistarpeiden kartoittamiseen ja rekryprosessin suunnitteluun. Pohdimme rekrytointia prosessina eri toimialojen esimerkkien kautta. Mistä potentiaalisia osaajia voisi löytää ja tavoittaa, millainen on työnantajan toimiva verkostoitumisstrategia? Teemme katsauksen sekä rekrytointikanaviin että verkostoitumistapoihin.

Pohdimme myös, miten syntyy hyvä työpaikkailmoitus. Millä tavalla osaamistarpeita voisi kiteyttää? Mistä tekijöistä koostuu houkutteleva työnantajamielikuva? Välittyvätkö yrityksen missio, arvot ja strategia? Käymme läpi myös työnantajan osaamistarpeita – kommunikaatio- ja haastattelutaitoja, työlainsäädäntöä, neuvottelutaitoja ja päätöksentekoa. Saat konkreettisia vinkkejä rekryprosessin eri vaiheisiin, ja tarkastelussa ovat mm. viestintä, aikataulut, ammattimaisuus ja palautteet.

Koulutuksen asiantuntijana yrittäjä, konsultti ja kouluttaja Pia Lemmetty, Rastor-Instituutti.


Ilmoittautuaksesi mukaan toimi näin:

1. Ilmoittaudu Optimum-hankkeeseen Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja

Hankkeeseen ilmoittautuminen on tarpeen vain ensimmäisellä kerralla ja kun se on tehty, voit jatkossa ilmoittautua kaikkiin sinua kiinnostaviin Optimumin tilaisuuksiin – eli siirtyä suoraan vaiheeseen 2.
 
2. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta linkistä.
 
Kun kumpikin vaihe on hoidossa, saat meiltä liittymislinkin ennen tilaisuutta! Jos linkkiä ei kuulu, hoksaathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.
 
Tilaisuus joudutaan valitettavasti siirtämään toiseen ajankohtaan.