Aktiiviset työnhakutaktiikat 22.11.2023

Aktiiviset työnhakutaktiikat
Optimum Uravalmennus
Keskiviikko 22.11. klo 12.30–15.30 / Verkkokoulutus Pohjois-Suomen alueelle

Ota ohjakset omiin käsiisi! Sen sijaan, että jäät odottelemaan työpaikkailmoitusten julkaisua, tehosta työnhakuasi omaksumalla proaktiivinen ja projektimainen taktiikka työnhaussa.

Tämä valmennus kiteyttää proaktiivisen työnhaun tärkeimmät vaiheet tavoitteen asettamisesta ja toimintasuunnitelman laatimisesta piilotyöpaikan nappaamiseen. Valmennuksessa tutustutaan rekrytoinnin trendeihin ja yritysten toimintatapoihin, joita hyödyntämällä työnhakija voi parhaalla tavalla tarjota osaamistaan suoraan yrityksen käyttöön –ilman välivaiheita ja optimitilanteessa jopa ilman kilpailuasetelmaa.

Opit, mistä piilotyöpaikkoja voi löytää ja miten niitä voi hakea. Ja kääntäen: kenties tulet jopa itse löydetyksi verkostojesi ja ammatillisen brändisi ansiosta. Saat iltapäivän aikana myös vinkit monikäyttöisen hissipuheen hyödyntämiseen osaamisesi markkinoinnissa yrityksille.

Valmentajana Saranen Consultingin Competence Lead, ura-asiantuntija Jaana Lauri.


Ilmoittautuaksesi mukaan toimi näin:

1. Ilmoittaudu Optimum-hankkeeseen Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja

Hankkeeseen ilmoittautuminen on tarpeen vain ensimmäisellä kerralla ja kun se on tehty, voit jatkossa ilmoittautua kaikkiin sinua kiinnostaviin Optimumin tilaisuuksiin – eli siirtyä suoraan vaiheeseen 2.
 
2. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta linkistä.
 
Kun kumpikin vaihe on hoidossa, saat meiltä liittymislinkin ennen tilaisuutta!
 
Ilmoittautuminen päättynyt.