Canva haltuun -workshop
Optimum Digikoulutus
Tiistai 7.5. klo 12.30–15.30 / Lähitilaisuus Oulussa (ei verkkolähetystä)
Insinööriliiton toimisto, Hallituskatu 29 A 4. krs, Oulu

Canva ei ole pelkästään alusta, jossa voit loihtia itsellesi upean, visuaalisesti näyttävän CV:n tai LinkedInin taustakuvan. Tätä graafisen suunnittelun työkalua voit käyttää lukemattomiin muihinkin tarkoituksiin niin työssä, työnhaussa kuin vapaa-ajallakin. Canvalla voit tehdä esim. somepostauksia, esityksiä, esitteitä, kutsuja, kortteja, mainoksia jne. Canva-osaamisesta onkin hyötyä jokaisessa työssä, johon kuuluu vähänkin viestintää tai markkinointia. Voit siis työnhaussa erottautua visuaalisesti mieleenpainuvalla CV:llä, mutta samalla se toimii myös työnäytteenä osaamisestasi.

Tässä Canva-työpajassa käydään läpi Canvan käytön perusteet sekä tärkeimmät ja olennaisimmat toiminnot, joita voit soveltaa kaikissa tuotoksissasi, teitpä sitten CV:lle visuaalisesti yhteensopivaa hakemusta tai hääkutsua. Työpajassa voit työstää mitä tahansa työnhakuun liittyvää materiaalia (CV, mini-CV, LinkedIn-taustakuva, hakemus ym.) vuorovaikutuksessa vetäjien ja muiden osallistujienkin kanssa. Laitetaan viisaat päät yhteen ja pähkäillään porukalla!

Ennen työpajaan saapumista käy etukäteen kirjautumassa sivustolle www.canva.com ja muista ottaa oma läppäri mukaan! Tervetuloa yllättymään, miten monessa voit näppärästi ja helposti Canvaa hyödyntää!

Työpajan asiantuntijana itseoppinut Canvan aktiivinen käyttäjä, Optimumin hankekoordinaattori Anna Nieminen.


Ilmoittautuaksesi mukaan toimi näin:
 
1.  Ilmoittaudu Optimum-hankkeeseen Eura2021-palvelussa vahvan tunnistautumisen kautta ja käyttäen Optimumin hankekoodia S30355: eura2021.fi/osallistuja
 
Hankkeeseen ilmoittautuminen on tarpeen vain ensimmäisellä kerralla ja kun se on tehty, voit jatkossa ilmoittautua kaikkiin sinua kiinnostaviin Optimumin tilaisuuksiin – eli siirtyä suoraan vaiheeseen 2.
 
2.  Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella.
 
Kun kumpikin vaihe on hoidossa, saat meiltä infoviestin ennen tilaisuutta!
 
Ilmoittautuminen käynnissä, täytä alla oleva lomake!

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne