Kognitiivinen työergonomia stressin taltuttajana
Yhteistyöwebinaari Akavan Erityisalojen kanssa
Perjantai 19.4. klo 9.00-10.30 / Ei aluerajoituksia

Kognitiivinen kuormitus on tutkimusten mukaan yksi keskeisimmistä työuupumusta aiheuttavista tekijöistä nykypäivän työelämässä. Mitä on kognitiivinen kuormitus ja kognitiivinen ergonomia? Miten mieli ja aivot ovat yhteydessä toisiinsa ja miten nämä vaikuttavat työntekoon? Miten voin itse vahvistaa aivojeni ja mieleni hyvinvointia?

Tässä koulutuksessa avataan kognitiivisen kuormituksen käsitettä ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Perehdytään kognitiivisen-/aivotyön ergonomian osa-alueisiin ja tarkastellaan sen yhteyttä työkykyyn ja mielenterveyteen. Käydään läpi kognitiivisen ergonomian kulmakiviä ja sitä, kuinka voit auttaa aivojasi toimimaan ja palautumaan paremmin ja tätä kautta vahvistaa hyvinvointiasi ja mielenterveyttäsi.

Kouluttajana asiantuntijapsykologi Mari Huhtiniemi, Suomen Mielenterveys ry.

Webinaarin Zoom-lähetyksen toteuttaa yhteistyökumppanimme Akavan Erityisalat, joka toivottaa myös Optimumin väen tervetulleeksi tähän webinaariin. Mikäli et ole Akavan Erityisalojen jäsen, valitse ilmoittautuessasi valikosta “En ole Akavan Erityisalojen jäsen” (valikon vaihtoehdoissa alimpana).

Huomaathan, että tästä webinaarista ei ole tulossa tallennetta Optimumin sivustolle. Optimumin kautta osallistuvilla on mahdollisuus saada myös tallennelinkki - jos haluat linkin, kysythän sitä meiltä (ei siis Akavan Erityisaloilta): info(a)optimumweb.fi

Ilmoittautuminen käynnissä, klikkaa tästä!