Miten rekrytoijat etsivät osaajia LinkedInistä?
Live-webinaari yhteistyössä Akavan Erityisalojen kanssa
Torstai 7.3. klo 15.30–16.30 / Ei aluerajoituksia

Tässä webinaarissa näytetään konkreettisesti aitojen esimerkkien kautta, miten rekrytoijat etsivät osaajia LinkedInistä. Koulutuksen tarkoituksena on havainnollistaa, miten LinkedIn-hakukone toimii ja opettaa osallistujat muokkaamaan profiilinsa tavalla, joka nostaa heidän profiilinsa mahdollisimman korkealle rekrytoijien hakutuloksissa heidän etsiessään osaajia. Koulutus on erityisen hyödyllinen kaikille aktiivisille tai passiivisille työnhakijoille.

Kouluttaja Hannu Pellillä on kuuden vuoden työkokemus rekrytoinneista. Rekrytointiuralla LinkedIn on ollut hänelle tärkeä työväline toimeksiantojen täyttämiseen, ja Pelli on auttanut yrityksiä työllistämään reilusti yli 100 henkilöä LinkedInin kautta. Nykyisessä työpaikassa jopa 70 prosenttiin toimeksiannoista löydetään osaajat LinkedInin kautta.

Webinaarin Zoom-lähetyksen toteuttaa yhteistyökumppanimme Akavan Erityisalat, joka toivottaa myös Optimumin väen tervetulleeksi tähän webinaariin. Mikäli et ole Akavan Erityisalojen jäsen, valitse ilmoittautuessasi valikosta “En ole Akavan Erityisalojen jäsen” (valikon vaihtoehdoissa alimpana). Huomaathan, että tästä webinaarista ei ole tulossa tallennetta Optimumin sivustolle.

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä!